Find vej: Forside » Artikler » Ny udgave af lærebogen, Kirurgi

Ny udgave af lærebogen, Kirurgi

Lagt på vores-læge.dk den 30-07-2016 af MedicMaster


Det populære danske standardværk "Kirurgi" udkommer nu i en opdateret og gennemrevideret 2. udgave. Siden 2012 har "Kirurgi" været en stor del af de studerendes lægeuddannelse. Et værk der har sat sit præg på kirurgifaget."Kirurgi" præsenterer den væsentligste viden inden for alle de store kirurgiske specialer, som er samlet i den afsluttende eksamen til lægestudiet. På pædagogisk og overskuelig vis gennemgår bogen således de otte hovedområder: traumatologi, abdominalkirurgi, urologi, thoraxkirurgi, karkirurgi, ortopædkirurgi, neurokirurgi og plastikkirurgi.

Samtlige kapitler er blevet opdateret med den nyeste viden og bedre guidelines, og der er tilføjet nye faktabokse til de kirurgiske tilstande og sygdomme. Ydermere er der tilføjet et helt nyt kapitel om billeddiagnostik i kirurgien.

"Kirurgi er oplagt for den studerende gennem hele studietiden fra den første prækliniske kontakt med patienter til den afsluttende eksamen i kirurgi - og efterfølgende som opslagsværk i arbejdet som læge.

Bogen er tilstræbt at være pensumdækkende for medicinstudiet i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Bogens redaktører og forfattere er alle kirurgiske eksperter fra hele landet og blandt de
undervisere, som den medicinstuderende vil møde i løbet af uddannelsen.